firma sosyal medya bilgileri

site ana menüsü

Neden B1 Almanca Seviyesi Önemli Ve Gerekli

  1. Ana Sayfa
  2. blog
  3. Neden B1 Almanca Seviyesi Önemli Ve Gerekli

Almanyada çalışmak için B1 Almanca Eğitiminin önemi

Yeni bir ülke ve yeni bir kültürle tanışıp sürdürülebilir bir yaşam kurmak için iyi bir iletişim gereklidir.İletişim araçlarının ilk adımı yaşadığınız ülkenin dilini iyi bilmekten geçecektir.

İyi ve doğru bir iletişimle yeni yaşam kuracağınız ülkede mesleki ve sosyal olarak şansınızı yükseltmişte olacaksınız.

Elbette ilk etapta o dili öğrenirken yaşayabileceğiniz belli başlı sorunlar olabilir.Ancak en başta dil konusunda Sprachportal grubu olarak size geçmiş deneyimlerimizle ve dil öğretimi konusundaki uzmanlığımızla, öğretmenlerimiz ve akademisyenlerimizle modern eğitim anlayışı ve sürekli geliştirilen öğretme metodlarıyla sizlerin yanında olacaktır.

Almanya ‘ya geldiğinizde ilk işimiz sizin B2 Almanca kursuna kayıtlarınızı almak olacaktır.Sprachportal okullarında B2 seviye için eğitim alarak mesleki başarınız ve sağlıklı bir iletişim kurmayı doğru kılacak şekilde dil eğitimine ücretsiz olarak devam edeceksiniz.

Bundan dolayıdır ki B1 Almanca seviye sınavını geçtikten sonra Almanya ‘ya geldiğinizde hemşire ve ebe olarak çalışma hayatınıza bizim anlaşma yaptığımız kurumlarda hasta bakıcısı yardımcısı olarak görevlendirileceksiniz.

Bu görevlendirme tanımı sizin mesleki yeterlilikten ya da görev alanlarını bilmediğiniz için değildir ,dil ile ilgili eğitiminizin devamı ile ilgilidir.

B2 Almanca Telc sınavını geçtikten ve Almanya ‘daki yetkili bakanlık olan BAMF (BundesamtFür Migration undFlüchtlinge ) diploma denkliğinizi onayladıktan sonra mesleki çalışma hayatınıza profesyonel olarak başlayabilirsiniz.

B1 Almanca

· Kurs İçeriği

· B1 Almanca Seviyesi 6 aylık modül bir programdan oluşur.B1 Almanca seviyesi A1,A2 ve B1 bölümlerinden oluşur.Sizler B1 seviye TELC sınavını geçtikten sonra bağımsız bir şekilde Almanca konuşabilecek düzeye geleceksiniz.

· Dersler gramer bilgisi ve konuşma pratiklerinden oluşmaktadır.Birebir konuşma pratiği ile Dil öğrenimi gramer dersleri ile pekiştirilerek öğretilir.

B2 Almanca

İş ve günlük yaşamda iletişimsel yetkinliğin güçlendirilmesi ,mesleki terimlerin kazanılması ,tüm dil becerilerinin geliştirilmesi için B2 Almanca gereklidir.

Sizler mesleki yeterliliğinizle B2 kursu alırken zamanla işiniz için gerekli kelimeleri öğrenip daha sağlıklı bir iş ve sosyal yaşam sürdürebilirsiniz.